Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΒΑΠΤΙΣΗ
 
 
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ
Maragakis Photography | Φωτογραφίσεις Γάμων & Βαπτίσεων Θεσσαλονίκη

Η βάπτιση του μικρού σας είναι μια από τις ομορφότερες στιγμές για όλη την οικογένεια και τους φίλους. Γι’ αυτό το φωτογραφείο μας "Maragakis Photography" το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει να καταγράψει με τον καλύτερο και δημιουργικότερο τρόπο την όμορφη αυτή ημέρα.

Οι έμπειροι φωτογραφοί μας διαχειρίζονται με ευγένεια, προσοχή, υπομονή και προσήλωση την ιδιαίτερη στιγμή του μικρού σας, για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος, της φωτογράφισης της βάπτισης του με έντονα χρώματα, ζωντανές φωτογραφίες με πολύ κέφι και χαρά.

Στο φωτογραφείο μας, κάθε φωτογράφηση βάπτισης αποτελεί ένα ξεχωριστό concept, γι’ αυτό συζητάμε με τους γονείς κάθε λεπτομέρεια ώστε όλες οι φωτογραφίες βάπτισης να αντικατοπτρίζουν τις πιο γλυκές αναμνήσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους μικρούς πρωταγωνιστές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που στάθηκαν μάρτυρες της τέλεσης του μυστηρίου της βάπτισης, πραγματοποιούμε:
  Φωτογράφιση βάπτισης
  Βιντεοσκόπηση βάπτισης
  Δημιουργία Ψηφιακών άλμπουμ
 
Βρισκόμαστε διακριτικά στο πλάι σας πριν από τη βάπτιση αλλά και μετά το πέρας της τελετής, πρόθυμοι να σας ακολουθήσουμε στο χώρο της δεξίωσης και να φωτογραφίσουμε σε διαφορετικούς χώρους τα μικρά σας, τις στιγμές χαράς, σε αυθόρμητες φωτογραφίες με πρωταγωνιστή το μικρό σας.

Στόχος μας είναι μέσα από τις φωτογραφίες και το βίντεο που θα σας προσφέρουμε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας η περιπέτεια της ξεχωριστής ημέρας του μικρού σας με τρόπο αυθόρμητο, ειλικρινή, απαλλαγμένο από περιττά στοιχεία και στημένες πόζες. 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή περάστε από το φωτογραφείο μας για να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε το ιδανικό
πακέτο για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.