Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΓΑΜΟΣ
 
 
 
 
 
ΓΑΜΟΣ
Maragakis Photography | Φωτογραφίσεις Γάμων & Βαπτίσεων Θεσσαλονίκη

Η ημέρα του γάμου σας είναι από τις πιο σημαντικές της ζωής σας. Εκείνη η μέρα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη σας για πολλά χρόνια, ενώ οι φωτογραφίες γάμου είναι αυτές που θα απαθανατίσουν τις περισσότερες στιγμές, τα συναισθήματα, τις εκφράσεις των συγγενών και φίλων, ακόμη και αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, που μόνο ο φωτογραφικός φακός μπορεί να απαθανατίσει.

Το φωτογραφείο μας "Maragakis Photography" το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας επαγγελματισμό και κριτική ματιά, μπορεί ν'απαθανατίσει με τον φακό του κάθε όμορφη στιγμή, δημιουργώντας αλλεπάλληλες εικόνες που θα εξιστορούν την ημέρα αυτή. Μπορούμε ν'αναλάβουμε φωτογραφίσεις γάμων στην Θεσσαλονίκη, σε νησιά αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Φωτογράφιση γάμου
  Βιντεοσκόπηση γάμου
  Φωτογράφιση Next Day
  Δημιουργία Ψηφιακών άλμπουμ
 
Με φαντασία και πολύ μεράκι, μπορούμε να καλύψουμε όλες τις φάσεις της γαμήλιας ημέρας, από την προετοιμασία στο σπίτι της νύφης και του γαμπρού, τις παραδόσεις των συγγενών, το πρώτο φιλί στην εκκλησία, την γαμήλια τελετή, τον πρώτο χορό, αλλά και τις ευχές των συγγενών και φίλων.

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες, το ύφος και το στυλ κάθε ζευγαριού, δημιουργούμε εικόνες και βίντεο που θα αναδείξουν την φυσική ομορφιά του ζευγαριού και των δικών τους ανθρώπων. Στόχος μας είναι, όλες οι δυνατές σας στιγμές, εκείνες που θα θέλατε να ξαναζήσετε και να θυμάστε για πάντα, να ζωντανεύουν μετά από χρόνια, κάθε φορά που θα βλέπετε τις φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου σας, που έχει επιμεληθεί με μεράκι και φαντασία το φωτογραφείο μας. 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή περάστε από το φωτογραφείο μας για να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε το ιδανικό
πακέτο για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.