Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 
Maragakis Photography
Φωτογραφίσεις Γάμων & Βαπτίσεων Θεσσαλονίκη

Το φωτογραφείο μας "Maragakis Photography" το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στέκεται δίπλα σας στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, αποτυπώνοντας με κομψό και σύγχρονο τρόπο, όμορφες εικόνες που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή. 

Mε φροντίδα και σεβασμό στη μοναδικότητα των σημαντικότερων στιγμών σας, αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του γάμου, της βάπτισης του μικρού σας και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων στοχεύοντας πάντα σ'ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η φωτογράφηση γάμου καθώς και η φωτογράφηση βάπτισης για εμάς δεν αποτελεί μια απλή, συνηθισμένη φωτογράφηση, αλλά ένας συνδυασμός ρεπορτάζ και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Κρατόντας τα καλύτερα στοιχεία αυτών των δύο δημιουργούμε ένα μοναδικό τελικό αποτέλεσμα με αυθόρμητες και μοναδικές εικόνες, γεμάτες συναίσθημα και χρώμα.

Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους φωτογράφους οι οποίοι έχουν πάθος για την τέχνη της φωτογραφία ενώ χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα με τα οποία μπορούμε να συνθέσουμε την τέλεια φωτογραφική δημιουργία. 

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε το δικό μας ύφος πάνω στη φωτογραφία και το βίντεο των ιδιαίτερων στιγμών σας και είμαστε σίγουροι οτι θα καταφέρουμε να κάνουμε και τη δική σας ιδιαίτερη μέρα ξεχωριστή. 

Η υψηλή τεχνογνωσία, η άρτια επαγγελματική κατάρτιση, το πάθος και το μεράκι μας για τη φωτογραφία, σωστά συνδυασμένα με το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, σας εγγυώνται ένα άρτιο τεχνικά και συναισθηματικά δημιουργικό αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή περάστε από το φωτογραφείο μας για να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε το ιδανικό
πακέτο για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.